Prijava uporabnika
Ste pozabili svoje geslo?Še nimate uporabniškega imena in gesla? Uporabniški profil si boste Ustvarili v postopku nakupa.    0590 / 45-800   od 8. do 16. ure
 

Pregled gostovanja: Veliki paket

Veliki paket spletnega gostovanja je primeren tako za začetnike, kot tudi za zahtevnejše uporabnike. Imate podjetje, ki še nima svoje predstavitve na internetu ali pa želite le ustvariti kakšen portal ali pa vaš blog? Potem je ta paket pravšnji za vas. Paket vsebuje vse potrebne funkcije za zahtevnejše predstavitve vaših vsebin, kot so PHP z MySQL podporo in druge. Za ustvarjanje e-poštnih računov, MySQL baz, FTP računov, gesel za zaščito imenikov in ostalih potrebnih orodij poskrbi nadzorna plošča cPanel, ki vam omogoča preprosto uporabo vašega gostovanja preko vašega spletnega brskalnika.

Lastnosti paketa:

Paket: Vizitka Osnovno Srednje Veliko
Spletni prostor600 MB5000 MB15000 MB25000 MB
Mesečni prenosneomejenoneomejenoneomejenoneomejeno
E-poštni predali2neomejenoneomejenoneomejeno
MySQL bazebrezneomejenoneomejenoneomejeno
FTP uporabnikineomejenoneomejenoneomejenoneomejeno
Število poddomenneomejenoneomejenoneomejenoneomejeno
Gostujoče domene131025
Parkirane domene151540
PHP izbirate sami5.35.2 do 5.55.2 do 5.55.2 do 5.5
SSH - Shell dostop--
safe_mode = off
cPanel
RV Site Builder
Softaculous: 300+ skript-
POP3, IMAP, Webmail
GIT, SVN orodja--
Lokacija gostovanjaSlovenijaSlovenijaSlovenijaSlovenija
Varna lokacija
Cena z DDV:VizitkaOsnovnoSrednjeVeliko
Mesečno 3,30 € 7,10 € 11,85 € 18,55 €
Polletno -20% 16,83 €
36,21 €
60,44 €
94,61 €
Letno -50% 19,80

42,60

71,10

111,30

* vse cene že vsebujejo 22% DDV

Želite prenesti paket od drugega ponudnika?

Ponujamo vam brezplačen prenos celotnega vašega gostovanja od drugega ponudnika k nam. Za vas bomo brezplačno prenesli celotno spletno stran, kar vključuje tudi MySQL baze, e-poštne račune ter ostale nastavitve, ki ste si jih nastavili in jih ne želite izgubiti. Si vašo stran prenašate sami? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Cpanel nadzorna plošča

cPanel nadzorna plošča je nameščena na vse pakete gostovanj in vam tako nudi napredno upravljanje z funkcijami za nadzor vaše spletne strani. Nadzorna plošča cPanel vam omogoča kreiranje in urejanje epoštnih računov, ftp računov (prenašanje podatkov), zaščitnih gesel, varnostnih arhivov ter mnogo več. Zaradi preproste uporabe in čarovnika za začetnike, bo vaše upravljanje lažje, funkcije, ki pa jih potrebujejo pa bolj dostopne, kar bo povečalo vašo produktivnost, saj bo tako upravljanje z spletno stranjo preprosto za začetnike, kot tudi napredne uporabnike.

Brezplačne skripte

Vse naše stranke imajo na voljo veliko brezplačnih odprtokodnih skript, ki si jih lahko namestijo ali pa jih za njih namestimo brezplačno mi. Nekaj teh brezplačnih skript: WordPress, Joomla!, Mambo, Open Source, PHP-Nuke, Post-Nuke, phpBB2, CubeCart, OS Commerce, Zen Cart, Gallery, PhpWiki, Moodle,... če želite spletno trgovino, blog, forum ali kakšno drugo aplikacijo, so te skripte kot nalašč za vaše potrebe.

Potek naročila

Ko se boste odločili za paket gostovanja, ki zadovoljuje vaše potrebe, lahko začnete z naročilom vašega paketa. Na začetku boste izbrali domeno ali več domen, ki jih želite registrirati. če domeno že imate jo lahko v tem istem koraku prenesete k nam ali pa si le nastavite DNS strežnike, da kažejo na naš strežnik, kar pomeni, da bo vaša domena ostala pri registrarju, kjer ste jo registrirali, kazala pa bo na vaš paket gostovanja. Nato si lahko izberete dodatne možnosti za vaše gostovanje, potrdite naročilo, in kliknete "na blagajno", kjer vnesete vaše osebne podatke ali podatke vašega podjetja ter izberete način plačila. Na vaš epoštni predal boste dobili predračun, ki ga plačate na način, ki ste si ga izbrali na naši spletni strani. Na vaš epoštni račun nato dobite račun v .pdf formatu in podatke za vaš paket.


StartSSL™ Web-of-Trust Notary
Vaša povezava je šifrirana.

Ugodno!

Hitra navigacija

Vsi paketi vključujejo

 • 1Cpanel nadzorno ploščo
 • E-mailNeomejeno E-mailov
 • FTPNeomejeno FTP računov
 • statistikoPodrobna statistika
 • VarovanVarovan način plačila
 • Anti spamwareAnti-spam filtri
 • pomocPrijazna in hitra pomoč
 • backupVarnostne kopije (backup)
 • PHP 5PHP izbira 5.3, 5.4, 5.2...
 • MySQLMySQL podatkovne baze

 
Napredna nadzorna plošca

Za vaše gostovanje bo poskrbela napredna nadzorna plošča cPanel, ki vam bo omogočila ustvarjanje email računov, backup, ustvarjanje mysql baz,...

Image Feature

Več o nadzorni plošči cPanel >>

Pa začnimo

Poglejte naše pakete in jih primerjajte med seboj, ali pa nas kontaktirajte in pomagali vam bomo izbrati pravega za vas..

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč ali pa nas želite kaj povprašati? kontaktirajte & povprašajte nas