Prijava uporabnika
Ste pozabili svoje geslo?Še nimate uporabniškega imena in gesla? Uporabniški profil si boste Ustvarili v postopku nakupa.      0590 / 45-800   od 8. do 16. ure
 

Kako si namestim brezplačne skripte na svojem gostovanju?

Spodnji članek bo prikazal in razložil kako si lahko namestite brezplačne skripte, ki vam jih ponujamo

V vaši cPanel nadzorni plošči, ki jo dobite ob naročilu gostovanje se premaknete na dno strani, kjer najdete oddelek "Softaculous Apps Installer".

Tukaj lahko izbirate med ogromno brezplačnimi skriptami, ki si jih lahko namestite brezplačno. Za našo predstavitev si bomo izbrali WordPress.

brezplačne skripte za vaše gostovanje

Odpre se nam nova stran, kjer si lahko preberemo opis skripte, jo namestimo, pogledamo demo, slike itd.

Izberemo gumb "Install", ki bo začen namestitev:

 

brezplačne skripte za vaše gostovanje

 

Prikazala se bo stran, kjer vnesemo na kateri domeni bomo izvršili nastavitev (vaše domene se avtomatsko prikažejo, izdelate lahko tudi poddomene - v nadzorni plošči cPanel), ime strani, administracijke podatke kot so geslo in e-pošta ter vse ostale informacije in kliknemo gumb "Install", ki se nahaja na koncu strani. Namestitev se prične.

 

brezplačne skripte za vaše gostovanje

 

Namestitev je končana v le nekaj sekundah. Sedaj lahko odprete vašo stran in se prijavite v nadzorno ploščo strani (naslov za prijavo v WordPress nadzorno ploščo po namestitvi je http://www.vaša-domena.si/wp-admin - prijavite se z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga vnesli med namestitvijo.

 

brezplačne skripte za vaše gostovanje

 

S tem smo zaključili namestitev, sedaj lahko začnete uporabljat vašo novo spletno stran, blog, trgovino in ostale rešitve.

Na podoben način lahko namestite vse ostale skripte, če pa želite, da vam pri tem pomagamo mi, nas nemudoma kontaktirajte in z veseljem vam pomagamo.
StartSSL™ Web-of-Trust Notary
Vaša povezava je šifrirana.
 
Napredna nadzorna plošca

Za vaše gostovanje bo poskrbela napredna nadzorna plošča cPanel, ki vam bo omogočila ustvarjanje email računov, backup, ustvarjanje mysql baz,...

Image Feature

Več o nadzorni plošči cPanel >>

Pa začnimo

Poglejte naše pakete in jih primerjajte med seboj, ali pa nas kontaktirajte in pomagali vam bomo izbrati pravega za vas..

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč ali pa nas želite kaj povprašati? kontaktirajte & povprašajte nas